Vi kan skräddarsy ditt Attefallhus

Välj Variant

Välj vilken av våra tre varianter av attefallshus du tycker passar bäst för just dina ändamål. Välj sedan tillval såsom variant av tak (rak, sned eller sadeltak) och om du vill ha en altan och takterrass. Därefter får du en offert från oss som innehåller hela arbetet från start till leverans, inklusive markarbete och transport. Vi behöver även bekräfta att det är möjligt att komma fram till platsen med ett färdigt hus. Om du har trångt kan vi i vissa fall erbjuda montering på plats, skicka en förfrågan så återkommer vi.

Anmälan kommunen

Attefallshus kräver inget bygglov men det krävs en anmälan till din kommun och de skall återkomma med ett startbesked. Vi förser dig med alla handlingar som krävs och kan även bistå med hjälp med själva anmälan. Ett svar med ett startbesked tar olika lång tid och kostar mellan 1000-18000kr beroende på kommun. Vill du snabba upp processen kan du här göra en förbeställning av ditt Attefallshus med möjlighet till återgång om kommunen inte ger startbesked.

Beställning

När kommunen har återkommit med startbesked är det dags för beställning enligt dina önskemål. GEBAB MAXIHUS är en totalleverantör vilket gör att du genomför hela din beställning genom oss, allt från markarbetet till transport och färdigställande. Om du vill snabba upp processen kan du göra en förbeställning tillsammans med anmälan till kommunen. Om inte kommunen beviljar startbesked, vilket är väldigt ovanligt, kan beställningen annulleras utan kostnad. Vid beställning får du ett slutgiltigt leveransdatum, normalt ca 2 månader från beställning

Leverans

Efter beställning börjar huset byggas i vår fabrik och vi förbereder markarbetet. Efter ca två månader är det sedan dags för leverans av det nyckelfärdiga huset och redan dagen efter är det färdigt för inflyttning.

services-tabs-139154408

Frågor & Svar

Kan jag specialanpassa mitt Maxihus?
Framför gärna dina specifika önskemål till oss så ser vi se vad vi kan göra.

Hur lång tid tar det att få mitt Maxihus?
Leveranstiden är mellan 6-8 veckor för att få ett nyckelfärdigt Maxihus. Tiden kan dock ändras beroende på hur lång vår väntelista är och vilken tid på året ni beställer.

Hur beställer jag mitt Maxihus?
1. Du kontaktar oss via telefon (031-759 57 20) eller direkt via kontaktformuläret här på sidan.
2. Vi kommer överens om specifikationer och val.
3. Vi kommer ut till platsen för att klargöra leveransmöjligheter.
4. Vi skriver ett preliminärt avtal som förutsätter att ni får Er bygganmälan/bygglov godkänd (behövs ej för friggebod), vi skickar då alla de underlag som behövs för en ansökan (dock inte tomtkartan).
5. När bygganmälan är godkänd och avtalet bekräftat, skickar vi en faktura på handpenningen 25%.
6. Du förbereder byggplatsen enligt plintskiss från oss. Rådfråga oss gärna om du är osäker.
7. Vi börjar producera Maxihus efter specifikation och i den ordning som vi får in bekräftade order.
8. Leverans!

Vad skiljer Maxihus från andra alternativ?
Maxihus är ett riktigt hus. Genomtänkt design, utvalda och hållbara material och gediget hantverk in i minsta detalj. Du får ett vinterbonat hus som kan användas året runt. När du köper ett Maxihus vet du var slutnotan hamnar och kan dessutom använda huset direkt.
De flesta av marknadens lågprisalternativ är mycket enkla hustyper, utan vare sig isolering eller el. Kvalitet i material och utförande varierar stort. Priset är kanske lägre. Å andra sidan får du inte mycket för pengarna. Varken när det gäller design eller kvalitet. Montera får du i en del fall göra själv. Eller anlita hantverkare som snickare, elektriker och plåtslagare vilket kostar en rejäl extra slant. Slutnotan för ett till synes billigt alternativ kan alltså bli betydligt högre innan allt är klart.

Trusted Partners

Transport company, CRAMO, Crane company, Ferry company