• 031 759 57 20
  • dan.persson@gebab.se

Om

HELHETSLÖSNINGEN FÖR ATTEFALLSHUS

GEBAB MAXIHUS är en totalentreprenör inom nyckelfärdiga modulhus med speciell inriktning mot Attefallshus. Det innebär att vi, till skillnad från våra konkurrenter, tar ett helhetsgrepp om ditt Attefallshus och ser till att du får en så enkel process som möjligt, du behöver bara ha en kontakt för att gå från ide till inflyttning. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men vi levererar till hela Sverige. 

GEBAB MAXIHUS är en del av GEBAB som har många års erfarenhet av byggverksamhet. Det första spadtaget i byggföretaget GEBAB – som Göteborgare får vi vara lite vitsiga – togs redan på 1940-talet. Med långt över ett halvt sekel på nacken har vi alltså hunnit uppleva både Elvis rock’n’roll-epok, högertrafiksomläggningen, Yuppieeran och Facebooks intåg.

Företagets grundare hette Gustav Ericsson och företaget fick således heta Gustav Ericssons Byggnads AB, nu förkortat GEBAB. Den enskilda firman blev aktiebolag 1958 och på 1970-talet fick den yngre generationen träda in då Gustavs tre söner tog över driften. 1994 tog sedan den yngste broderns son Peter Ericsson över stafettpinnen i familjeföretaget.

De gamla anorna lever fortfarande kvar i väggarna och förenas med moderna idéer för våra kunders framgång.

interieör 1

Effektiv modulbyggnation i Riga

Modulhusen och Attefallshusen från GEBAB MAXIHUS tillverkas i Riga av företaget DALDEHOG. DALDEHOG har många års erfarenhet av prefabricerade moduler och levererar moduler till hela Europa. De är en del av företagsgruppen GEBAB Group och tack vare det håller vi tillsammans noga koll på att både kvalitet och arbetsvillkor håller exceptionellt hög nivå.

Har du andra behov av prefabricerade moduler är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi gå igenom ditt behov och komma med förslag på lösningar.

Logo Daldehog

Fotografi

Foto på hemsidan är tagna av Daniel Chindea och är upphovsrättsskyddade. Läs mer på www.danielchindea.ro