• 031 759 57 20
  • dan.persson@gebab.se

ATTEFALLSHUS

VÅRA ATTEFALLSHUS

CHOPIN - Från 452 000 kr

Ett smalare hus hus som ger optimalt med sovyta. Ett separat sovrum kombinerat med två stycken sovloft ger möjlighet till 6-8 sovplatser och vardagsrummet har plats för både soffa och matbord. Perfekt för permanent boende.

Yttermått 3,0 x 8,15 meter. Priset är inklusive frakt.

CHOPIN_Exteriör 1_smal

MOZART - Från 473 000 kr

Vårt populäraste hus för gästhus, poolhus och tillfälligt boende. Ger en fantastisk rymd för alla aktiviteter kombinerat med två sovloft för sovplatser. Med en bäddsoffa i vardagsrummet sover 5 personer bekvämt. Kan beställas utan kök och badrum för extra stort utrymme.

Yttermått 3,4 x 7,2 meter. Priset är inklusive frakt.

Mozart Attefallshus

BEETHOVEN - Från 518 000 kr

Ett bredare Attefallshus med fönster på kortsidan. Perfekt för permanentboende med sovrum och badrum i markplan. Luftigt och trevligt vardagsrum med utsikt genom stora fönster och ett stort sovloft. Kombinera med en altan och du får ett riktigt drömställe.

Yttermått 4,4 x 5,6 meter. Priset är inklusive frakt.

Beethoven_Exteriör 2_final_2

ANMÄLAN TILL KOMMUNEN - 8000 till 18 000 kr

För att få uppföra ett Attefallshus behöver du inget bygglov. Däremot behöver det anmälas till din kommuns byggnadsnämnd och de behöver svara med ett startbesked. Så snart startbeskedet kommer är det fritt fram att börja bygga. Priset för en anmälan varierar mellan kommunerna från 1 000kr till 18 000kr. GEBAB MAXIHUS förser dig med alla de ritningar och dokument som du behöver för att göra en korrekt anmälan och hjälper till vid frågor och oklarheter.

MARKARBETEN - ca 40 000 till 120 000 kr

GEBAB MAXIHUS är en totalentreprenör och ansvarar för hela processen från beställning till leverans, inklusive avlopp, el och grund samt återställning. Kostnaden för markarbete, tillsammans med anmälan till kommunen, är det enda som tillkommer på vårt pris då vi levererar fritt till nästan hela Sverige. Eftersom förutsättningarna för markarbetet varierar från plats till plats måste vi utvärdera just din plats innan vi ger dig ett pris. Ett riktpris är 10 000-60 000 kr. Be oss om en offert från oss där du ser det totala priset för ditt Attefallshus.

TRANSPORT - ingår

Transporten av ditt Attefallshus sker fritt till stora delar av Sverige och ingår i våra kompletta priser (undantaget några enstaka öar och avlägsna byar). Huset tillverkas helt nyckelfärdigt i vår fabrik i Riga och transporteras sedan väl förpackad och skyddad till din tomt där en kran lyfter det på plats. För att komma fram till din tomt behöver vi säkerställa att det går att komma fram med den husvarianten du har valt. Kontakta oss så går vi igenom vad som krävs.